Het EK is al weer even afgelopen. Team Herenbos heeft nog een time-out? Laatste bericht is van 4 juli 2024........

· 0 Reacties

Reageren

Team Herenbos EK 2024 Team Herenbos

Hallo Voetballiefhebbers,

Nederland heeft in de Fußball Arena München een geweldige 3-0 overwinning op Roemenië behaald in de knock-outfase van het EK! 🎉 Met doelpunten van Cody Gakpo en twee keer Donyell Malen liet het team van Ronald Koeman zien wat ze in huis hebben.

Vanaf het begin zat er flink wat vaart in de wedstrijd. Nederland kwam al vroeg op voorsprong dankzij een schitterende goal van Cody Gakpo in de 20e minuut. Xavi Simons gaf een perfecte assist, en Gakpo plaatste de bal strak in de linkerbenedenhoek. Dit gaf Nederland niet alleen de leiding, maar ook meteen de controle over de wedstrijd.

Roemenië, onder leiding van Edward Iordanescu, probeerde wel terug te komen, maar onze verdediging, met Virgil van Dijk als aanvoerder, stond als een huis. Pech voor de Roemenen: Bogdan Racovițan moest in de 38e minuut geblesseerd van het veld, wat hun kansen niet bepaald hielp.

In de tweede helft kwam Donyell Malen in het veld voor Steven Bergwijn, een slimme zet van Koeman. Malen liet meteen van zich horen. In de 83e minuut scoorde hij na een assist van Gakpo, en in de 93e minuut maakte hij er 3-0 van na een snelle counter en een mooie pass van Simons. De wedstrijd werd afgesloten met een gele kaart voor Malen in de 94e minuut, omdat hij zijn tweede goal iets te uitbundig vierde. 🙃

Nederland domineerde de wedstrijd en gaf Roemenië geen kans om terug te komen. Deze overwinning laat zien dat Nederland een serieuze kanshebber is op het EK. Met hun scherpe aanvallen en stevige verdediging kunnen we nog veel van ze verwachten in de volgende rondes.

Een geweldige 3-0 zege voor Nederland! 🇳🇱 Roemenië heeft hard gevochten, maar onze jongens waren simpelweg te sterk. Op naar de volgende wedstrijd! ⚽🔥

Inmiddels is de 3de bonusvraag per mail verzonden. De winnaars van de bol.com bonnen hebben bericht gehad en deze zijn vandaag per post verzonden. Ondertussen nadert de ontknoping van deze pool. Over 10 dagen weten we wie de winnaar gaat worden. Wij houden jullie in ieder geval op de hoogte...

Groeten,

Team Herenbos

Reageren

Zojuist is de tweede bonusvraag per mail verzonden. Heb je deze niet ontvangen? Meld het dan even onder dit bericht.
Daarnaast hebben jullie nog een verslag tegoed van de wedstrijd van afgelopen dinsdagavond. Een verschrikkelijke avond ondanks mijn verjaardag. Voor de Formule 1 fans onder ons begon de wedstrijd een beetje gek met eerst het Oostenrijkse volkslied en daarna pas het Nederlandse.

Het Nederlands elftal verloor dinsdagavond pijnlijk met 3-2 van Oostenrijk, wat weinig vertrouwen biedt voor de knock-outfase. Vooral de eerste helft was dramatisch, met een inspiratieloos en traag Oranje dat werd overlopen door de Oostenrijkse pressiemachine. Nederland eindigt als roemloze nummer drie in de poule en strompelt met een deuk in het zelfvertrouwen naar de achtste finale.

De eerste helft was een wanvertoning, waarbij Nederland totaal geen antwoord had op de intensieve druk van Oostenrijk. Met spelers in slechte vorm en een team dat traag en gedateerd voetbal speelde, kon Oranje nauwelijks weerstand bieden. Joey Veerman, die niets goed deed en na 34 minuten werd gewisseld, is een treffend voorbeeld van de problemen.

In de tweede helft herstelde Nederland zich enigszins. Lutsharel Geertruida’s balverovering leidde snel na rust tot de gelijkmaker, gescoord door Cody Gakpo. Toch herpakte Oostenrijk de leiding al snel, toen Florian Grillitsch en Romano Schmid de verdediging van Oranje te snel af waren. Memphis Depay bracht Nederland opnieuw op gelijke hoogte, maar het beslissende doelpunt kwam van Marcel Sabitzer, die vrij kon doorlopen en de 3-2 scoorde.

Ronald Koeman’s tactische keuzes pakten slecht uit. Naast Veerman speelden ook Lutsharel Geertruida en Donyell Malen zwak. Malen werkte zelfs een eigen doelpunt binnen en verzuimde later een grote kans af te maken. Waarom Jeremie Frimpong niet werd ingezet blijft onduidelijk.

Na de wedstrijd uitte Koeman zijn ongenoegen over het gebrek aan agressie en controle van zijn team in de eerste helft. Hij erkende dat Nederland terecht had verloren. Ralf Rangnick prees daarentegen zijn team voor hun intensieve spel en verdiende overwinning.

Ondanks de massale steun van tienduizenden Nederlandse fans in Berlijn, waren het vooral de Oostenrijkse supporters die zich lieten horen, passend bij de overmacht van hun team op het veld.

Wij hopen dan ook dat onze leeuwen komende dinsdag beter in hun hempie zitten.

Groetjes, Team Herenbos

· 3 Reacties

Reageren

Deze11 EK 2024 Deze11

Voor vraag 2 , moet je dan het totaal aantal gele kaarten doorgeven of het aantal per wedstrijd?

Andi84 EK 2024 Andi84

Hallo Deze11, Totaal van de kaarten van de twee wedstrijden. Mocht je anders hebben doorgegeven dan worden de gele kaarten per wedstrijd door team Herenbos bij elkaar opgeteld. Veel succes!

DaBo EK 2024 DaBo

Goedemiddag, ik heb dit bericht niet ontvangen,

Op vrijdag 21 juni 2024 staat de spannende voetbalwedstrijd Nederland tegen Frankrijk op het programma. Het belooft een echte knaller te worden! De voorspellingen zijn al binnen en ze tonen een kleurrijk spectrum aan verwachtingen en hoop.

Van de deelnemers die hun voorspellingen hebben gedeeld, gelooft 16,6% dat Nederland gaat winnen. De optimistische supporters hopen vooral op een overwinning met spannende uitslagen zoals 2-1 (67 voorspellingen) of 1-0 (21 voorspellingen). Een bijzonder detail is dat niemand verwacht dat Nederland met 3-0 gaat winnen – misschien omdat de Fransen altijd een uitdaging vormen!

Aan de andere kant denkt een flinke meerderheid van 61,4% dat Frankrijk gaat winnen. De Franse fans zijn vol vertrouwen en gokken vooral op uitslagen als 0-1 (54 voorspellingen), 0-2 (102 voorspellingen), en 1-3 (84 voorspellingen). Een aantal fans voorspellen zelfs een grote overwinning, met 1-4 (4 voorspellingen). Frankrijk lijkt met deze voorspellingen toch echt favoriet, alhoewel de voetbalwereld altijd vol verrassingen zit.

Er zijn ook deelnemers (22,1%) die denken dat het een gelijkspel gaat worden. Voor de liefhebbers van spannende remises voorspellen velen een 1-1 (95 voorspellingen) of een 2-2 (64 voorspellingen). Het zou zomaar kunnen dat deze fans gelijk krijgen en we genieten van een bloedstollend gelijkspel!

Bij de gespecificeerde uitslagen zijn er verrassende inzichten. Zo hebben slechts 4 mensen het gewaagd om 0-0 te voorspellen, wat een teken is van een hoopvolle verdediging of een strategisch nuchtere blik. Aan de andere kant denken veel mensen dat er toch minstens één team gaat scoren, met populaire voorspellingen zoals 0-1 en 0-2.

Het belooft dus een dag vol spanning te worden, met supporters die elk hun eigen wensen en dromen koesteren. Of Nederland nu wint, Frankrijk de overwinning pakt, of het een gelijkspel wordt, één ding is zeker: de echte winnaars zijn de voetbalfans die samen genieten van deze prachtige sportavond. Laten we hopen op een mooie, sportieve wedstrijd vol spektakel!

Wij wensen jullie heel veel succes morgen! En vergeet niet ons te volgen op Instagram en Facebook voor het ultieme oranjegevoel in onze verhalen.

Groeten,

Reageren

Nederland is het EK 2024 in Duitsland begonnen met een spannende 1-2 overwinning tegen Polen. Dankzij invaller Wout Weghorst leeft de droom van Oranje nog volop. Nederland had veel kansen, maar veel schoten gingen naast of over. Toch begon het team goed aan het toernooi met deze winst.

Het eerste doelpunt kwam van Polen na een corner, waarbij Adam Buksa de bal in het doel kopte. Nederland bleef aanvallen, maar de Poolse keeper Szczesny hield veel ballen tegen, inclusief pogingen van Gakpo, Depay en Van Dijk. Cody Gakpo maakte uiteindelijk de gelijkmaker met een schot dat via een Poolse verdediger van richting veranderde.

Vlak voor rust kreeg Depay een grote kans, maar hij schoot voorlangs. Na de pauze ging Oranje door met aanvallen. Xavi Simons miste een grote kans, net als Depay eerder. In de laatste tien minuten kwam Weghorst het veld op en scoorde het winnende doelpunt na een mooie pass van Aké.

Keeper Bart Verbruggen hield Nederland op voorsprong met een geweldige redding in de laatste minuut. Hierdoor kon Nederland de drie punten meenemen naar Wolfsburg. De volgende wedstrijd speelt Oranje tegen Frankrijk in Leipzig.

Veel mensen hadden de 16de minuut goed, echter voorspelden zijn allemaal dat Nederland als eerste zou scoren. Minimaal (Fabian) haalde bij de bonusvraag het maximale resultaat. Hij voorspelde dat Polen in de 14de minuut zou scoren en zat er hierdoor het dichtste bij. Inmiddels heeft hij het oranjepakket ontvangen. Een foto volgt in de volgende nieuwsbrief met de tweede bonusvraag.

Heel veel succes!

Groeten, Team Herenbos

Reageren

Hallo Voetballiefhebber,

Aangezien zojuist de eerste bonusvraag verzonden is en er wellicht nog aanmelding binnen komen plaatsen we de eerste bonusvraag ook altijd in de berichten. Wil je kans maken op de overige prijzen: Bol.com bonnen, Barbecue-pakket en dinerbon? Zet dan je nieuwsbrief aan. Je wordt dan alleen gemaild over de Herenbospool.

De mail over de eerste bonusvraag:

Wat leuk dat je ook meespeelt met onze bonusvragen. Tijdens dit EK ontvang je 4 maal een mail van ons met een bonusvraag. Het antwoord kun je voor onderstaande tijd mailen naar [email protected].

Ga jij voor het ultieme Herenbospoolgevoel? Volg ons dan op Instagram en Facebook. Tijdens de wedstrijden van het Nederlands elftal vind je een liveverslag in onze verhalen. Interactief maken? Tag ons dan in je eigen verhalen en wij zullen ze delen in de onze.

 VANAF VRIJDAG 14 JUNI 2024 21.00 UUR IS DE POOL GESLOTEN. HET IS DAARNA NIET MEER MOGELIJK OM WIJZIGINGEN AAN TE BRENGEN.

BONUSVRAAG
Tijdens de eerste wedstrijd van ons ORANJE op
zondag 16 juni 2024 om 15.00 uur:

In welke minuut valt het eerste doelpunt?
En wordt deze gescoord door Polen of Nederland?

Mail het antwoord en jouw Nickname naar [email protected]

Is jouw antwoord goed óf zit je er het dichtstbij,
dan maak jij kans op een oranje-pakket t.w.v. € 50,00!

Zo ben jij helemaal in de stemming voor de komende wedstrijden van oranje.

Stuur vóór zondag 16 juni 2024 om 15.00 uur een e-mail met jouw voor- en achternaam en het antwoord naar [email protected]. De winnaar ontvangt 17 juni bericht.

Heb je een groepspool aangemaakt en wil je na 14 juni 2024 om 21.00 uur nog mensen toevoegen of wil je een groepspool aanmaken? Stuur dan een mailtje naar [email protected].