WK Poule 2022

Berichten

Host Herenbos WK Pool Host Herenbos WK Pool

Na een uiterst effectieve zege op de Verenigde Staten gaat onze WK-droom verder. Noppert was weer de eerste uitblinker. Hij hield na twee minuten de 0-1 van Christian Pulisic tegen. Amper 10 minuten later zorgde Memphis Depay voor de 1-0. Daarna leek Nederland het wel welletjes te vinden tot vlak voor het rustsignaal. Daley Blind scoorde en zorgde hiermee voor de 2-0. In de tweede helft werd het toch nog even spannend. Wright maakte in de 76e minuut de 2-1 Gelukkig kon uitblinker Dumfries een aantal minuten later aan alle twijfel een eind maken. Hij wist de 3-1 binnen te tikken.

De bonusvraag was hoeveel gele kaarten worden er uitgedeeld dit weekend? Dit waren er 8. 15 mensen hadden dit goed voorspel. De 5 winnaars vind je hier:

· 0 Reacties

Frenkie scoort de 2-0. Naast de redding van Noppert in de 80ste minuut gebeurd er weinig spannends. In de andere wedstrijd scoren zowel Ecuador als Senegal, waardoor het 1 - 2 wordt. De eerdere bij Herenbos voorspelde 4 - 0 zal niet gaan vallen. Nederland is door naar de achtste finales als eerste van de poule. Komende zaterdag wordt het de dead of the gladiols. Daarnaast zal komende donderdag ook de volgende bonusvraag worden vermeld in de nieuwsbrief. Houd je mail in de gaten om kans te maken op 1 van de 5 bol.com bonnen.

Op dit moment de laatste wedstrijd van Nederland in de poulefase. Tegelijkertijd spelen de Ecuador en Senegal hun duel. Om zes uur is bekend of Nederland door is naar de achtste finales. 736 deelnemers van de herenbospool denken dat Nederland gaat winnen. 11 hebben gelijkspel voorspeld. Zojuist is het eerste doelpunt gescoord door Nederland. Noppert maakt zich weer nuttig door het eerste schot op het doel tegen te houden. Ondertussen zijn er het eerste half uur door Ecuador en Senegal nog geen doelpunten gevallen. Tot de rust verloopt de wedstrijd niet echt spectaculair. Senegal scoort in de 44ste minuut. Nu eerst rust.

Gisteren was het de eerste keer Dat Nederland en Senegal elkaar troffen binnen een toernooi. Nog nooit eerder speelden zij tegen elkaar en hebben dus geen onderlinge voetbalhistorie.

De wedstijd verliep stroef. Gelukkig hield debutant Andries Noppert het doel schoon. Tot de rust leek de openingswedstrijd volledig op slot te zitten. Tot Frenkie de Jong de bal via de hemel richting het strafschopgebied van Senegal schopte. Cody Gakpo schatte deze pass goed in en kopte de bal net voor doelman Edouard Mendy in het doel. Zo werd het 1-0 in de 85e minuut.

Vanaf dit moment wist doelman Noppert dat zijn eerste internationale wedstrijd een succes kon worden. In blessuretijd stond Noppert aan de basis van de 2-0. Een verre pass met zijn schoenmaat 46 belandde op het hoofd van Teun Koopmeiners. Deze won het kopduel, waardoor Memphis Depay op avontuur kon. Na een rebound verzilverde Davy Klaassen alsnog de mogelijkheid op de 2-0.

Van Gaal gaf aan dat de eerste wedstrijd de belangrijkste zou zijn. Hierna volgen Ecuador en het zwakkere Qatar. Een plek in de achtste finales zou haalbaar moeten zijn. Daarna is beter samenspel, minder slordigheid en minder balverlies nodig om het tot de kwartfinales te schoppen. Wij houden jullie op de hoogte.

Afgelopen wedstrijd was er ook een bonusvraag. Wie is de meestervoorspeller en ging er met het oranjepakket ter waarde van € 50,00 euro vandoor?

Je vindt het hier:

De eerste helft Senegal - Nederland zit er op. 0-0 is de tussenstand. 274 deelnemers dachten dat het eerste doelpunt in de eerste helft zou vallen. 2 deelnemers gaven aan dat er geen doelpunten gaan vallen deze wedstrijd. Zou dat de uitslag worden? Zo ja dan gaat het oranje-pakket naar André of Martin.