Messages Add message


Host Herenbos WK Pool World Cup 2022 Host Herenbos WK Pool

Na een uiterst effectieve zege op de Verenigde Staten gaat onze WK-droom verder. Noppert was weer de eerste uitblinker. Hij hield na twee minuten de 0-1 van Christian Pulisic tegen. Amper 10 minuten later zorgde Memphis Depay voor de 1-0. Daarna leek Nederland het wel welletjes te vinden tot vlak voor het rustsignaal. Daley Blind scoorde en zorgde hiermee voor de 2-0. In de tweede helft werd het toch nog even spannend. Wright maakte in de 76e minuut de 2-1 Gelukkig kon uitblinker Dumfries een aantal minuten later aan alle twijfel een eind maken. Hij wist de 3-1 binnen te tikken.

De bonusvraag was hoeveel gele kaarten worden er uitgedeeld dit weekend? Dit waren er 8. 15 mensen hadden dit goed voorspel. De 5 winnaars vind je hier:

https://herenbos.nl/herenbospool/

· 0 Comments

Reply

Host Herenbos WK Pool World Cup 2022 Host Herenbos WK Pool

Frenkie scoort de 2-0. Naast de redding van Noppert in de 80ste minuut gebeurd er weinig spannends. In de andere wedstrijd scoren zowel Ecuador als Senegal, waardoor het 1 - 2 wordt. De eerdere bij Herenbos voorspelde 4 - 0 zal niet gaan vallen. Nederland is door naar de achtste finales als eerste van de poule. Komende zaterdag wordt het de dead of the gladiols. Daarnaast zal komende donderdag ook de volgende bonusvraag worden vermeld in de nieuwsbrief. Houd je mail in de gaten om kans te maken op 1 van de 5 bol.com bonnen.

· 0 Comments

Reply

Host Herenbos WK Pool World Cup 2022 Host Herenbos WK Pool

Op dit moment de laatste wedstrijd van Nederland in de poulefase. Tegelijkertijd spelen de Ecuador en Senegal hun duel. Om zes uur is bekend of Nederland door is naar de achtste finales. 736 deelnemers van de herenbospool denken dat Nederland gaat winnen. 11 hebben gelijkspel voorspeld. Zojuist is het eerste doelpunt gescoord door Nederland. Noppert maakt zich weer nuttig door het eerste schot op het doel tegen te houden. Ondertussen zijn er het eerste half uur door Ecuador en Senegal nog geen doelpunten gevallen. Tot de rust verloopt de wedstrijd niet echt spectaculair. Senegal scoort in de 44ste minuut. Nu eerst rust.

· 0 Comments

Reply

Host Herenbos WK Pool World Cup 2022 Host Herenbos WK Pool

Gisteren was het de eerste keer Dat Nederland en Senegal elkaar troffen binnen een toernooi. Nog nooit eerder speelden zij tegen elkaar en hebben dus geen onderlinge voetbalhistorie.

De wedstijd verliep stroef. Gelukkig hield debutant Andries Noppert het doel schoon. Tot de rust leek de openingswedstrijd volledig op slot te zitten. Tot Frenkie de Jong de bal via de hemel richting het strafschopgebied van Senegal schopte. Cody Gakpo schatte deze pass goed in en kopte de bal net voor doelman Edouard Mendy in het doel. Zo werd het 1-0 in de 85e minuut.

Vanaf dit moment wist doelman Noppert dat zijn eerste internationale wedstrijd een succes kon worden. In blessuretijd stond Noppert aan de basis van de 2-0. Een verre pass met zijn schoenmaat 46 belandde op het hoofd van Teun Koopmeiners. Deze won het kopduel, waardoor Memphis Depay op avontuur kon. Na een rebound verzilverde Davy Klaassen alsnog de mogelijkheid op de 2-0.

Van Gaal gaf aan dat de eerste wedstrijd de belangrijkste zou zijn. Hierna volgen Ecuador en het zwakkere Qatar. Een plek in de achtste finales zou haalbaar moeten zijn. Daarna is beter samenspel, minder slordigheid en minder balverlies nodig om het tot de kwartfinales te schoppen. Wij houden jullie op de hoogte.

Afgelopen wedstrijd was er ook een bonusvraag. Wie is de meestervoorspeller en ging er met het oranjepakket ter waarde van € 50,00 euro vandoor?

Je vindt het hier:

https://herenbos.nl/herenbospool/

· 0 Comments

Reply

Host Herenbos WK Pool World Cup 2022 Host Herenbos WK Pool

De eerste helft Senegal - Nederland zit er op. 0-0 is de tussenstand. 274 deelnemers dachten dat het eerste doelpunt in de eerste helft zou vallen. 2 deelnemers gaven aan dat er geen doelpunten gaan vallen deze wedstrijd. Zou dat de uitslag worden? Zo ja dan gaat het oranje-pakket naar AndrΓ© of Martin.

· 0 Comments

Reply

Host Herenbos WK Pool World Cup 2022 Host Herenbos WK Pool

Hallo Deelnemers,

Over enkele minuten sluit de herenbospool en gaat het WK 2022 van start. De eerste wedstrijd wordt gespeeld door het thuisland Qatar tegen Ecuador. Binnen onze pool voorspellen 416 deelnemers dat Ecuador er met de winst vandoor gaat. 127 deelnemers hebben ingezet op Qatar. De overige spelers kiezen voor gelijkspel.

Morgen is het de beurt aan Oranje. Wij zijn benieuwd hoe jullie het WK en de wedstrijden beleven. Mail je foto's door naar [email protected] en volg Herenbos op social media om extra in de WK stemming te komen. En nu we het toch over Oranje hebben. Wie van jullie hebben Nederland als Wereldkampioen? Volgens Van Gaal 'We come an end" 126 deelnemers denken er zeker ook zo over en volgens hen worden we dan ook kampioen. 199 hebben ingezet op BraziliΓ« en 139 op ArgentiniΓ«. Andere favorieten zijn Frankrijk, Duitsland, Spanje, Engeland, Portugal en Belgie.

De tijd zal het leren. Wij wensen jullie in ieder geval heel veel succes.

P.S. Hebben jullie de bonusvraag al doorgemaild? Nee? Doe dit dat voor morgenmiddag 17.00 uur

Fijne wedstrijd :-)

· 0 Comments

Reply

Koppa#119291 World Cup 2022 Koppa#119291

Gm,

er staat zondag 20 december, dit moet denk ik 20 november zijn.

· 1 Comments

Reply

Host Herenbos WK Pool World Cup 2022 Host Herenbos WK Pool

Bedankt, je had helemaal gelijk. We hebben het direct aangepast.

Host Herenbos WK Pool World Cup 2022 Host Herenbos WK Pool

Hallo Deelnemers,

Zojuist is de eerste mail met bonusvraag 1 verzonden. Aangezien de pool nog niet gesloten is voor deelname. (Dit kan tot zondag 20 november. Plaatsen we de eerste bonusvraag ook hier:

BONUSVRAAG

Tijdens de eerste wedstrijd van het Nederlands elftal op 21 november:

In welke minuut valt het eerste doelpunt? En wordt deze gescoord door Nederland of Senegal?

Is jouw antwoord goed Γ³f zit je er het dichtstbij, dan maak jij kans op een oranje-pakket voor 4 personen t.w.v. € 50,00!
Zo ben jij helemaal in de stemming voor de komende wedstrijden van oranje.

Stuur vΓ³Γ³r maandag 21 november 17.00 uur een e-mail met jouw voor- en achternaam en het antwoord naar [email protected]. De winnaar maken we op 22 november bekend.

Heb jij je pool nog niet 100% ingevuld dan heb je tot zondag 20 november de tijd om dit te doen.

Heel veel succes!

· 0 Comments

Reply

Koppa#152443 World Cup 2022 Koppa#152443

Hallo, hoe kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief zodat je de bonusvragen krijgt?

· 1 Comments

Reply

Host Herenbos WK Pool World Cup 2022 Host Herenbos WK Pool

Hallo Tijs,

Je hebt de nieuwsbrief aan staan. Dus als het goed is ontvang je vandaag de eerste bonusvraag per mail.

Succes!

Peter jr World Cup 2022 Peter jr

Hoi,
Waar kan ik de bonusvragen invullen?

· 4 Comments

Reply

Host Herenbos WK Pool World Cup 2022 Host Herenbos WK Pool

Hallo Peter,

De bonusvragen ontvang je per mail. Deze vragen kun je beantwoorden door het antwoord te mailen naar [email protected]. Heel veel succes.

Peter jr World Cup 2022 Peter jr

Moeten die bonusvragen (gele kaarten, rode kaarten en doelpunten, zie spelregels) dan niet voor aanvang van het toernooi worden ingevuld?

Host Herenbos WK Pool World Cup 2022 Host Herenbos WK Pool

Hallo Peter, De bonusvragen lopen buiten deze pool om. Het antwoord dient, voor de wedstrijd waar het over gaat begint, gemaild te worden. Er hoeft in dit geval dus ook niets ingevuld te worden, alleen gemaild.

Cuby2011 World Cup 2022 Cuby2011

Hoi Horst,dus iedereen krijgt in zijn mailbox als de WK begint automatisch bonusvragen?

Host Herenbos WK Pool World Cup 2022 Host Herenbos WK Pool

Hallo Deelnemers van de Herenbos WK Pool 2022,

Wat leuk dat jullie mee willen doen. Deelname aan de Herenbospool is altijd gratis. De prijzen worden beschikbaar gesteld door Herenbos, uitzenden, re-integratie, opleiden en werving & selectie. Natuurlijk zijn er ook dit jaar weer mooie geldprijzen te winnen. Schrijf je ook in voor de nieuwsbrief. Je ontvangt dan alleen nieuws betreft de Herenbospool. Via deze nieuwsbrief ontvang je namelijk ook de bonusvragen. Met deze bonusvragen kun je weer leuke andere prijzen winnen.

Om kans te maken/deel te nemen dien je de gehele pool 100% in te vullen. Dit kan tot 20 november 2022. Let op er is een beperkte inschrijving. Wacht dus niet te lang, want vol is vol.

Ook dit jaar is er weer de mogelijkheid om binnen de Herenbospool een eigen pool aan te maken. Zo zie je overzichtelijk wie van jouw vrienden, collega's of familieleden het beste scoort.

Tenslotte wens ik jullie allemaal heel veel succes en geluk, want geluk is toch ook wel een belangrijke factor bij het winnen!

· 1 Comments

Reply

Koppa#142292 World Cup 2022 Koppa#142292

Waar blijft de 2e bonus vraag?
Gr Peter