Messages Add message

Team Herenbos World Cup 2018 Team Herenbos

Het was nog een spannende finale tussen Frankrijk en KroatiΓ«, een mooie afsluiting van het WK voetbal 2018.

De poolwinnaars zijn bekend:
1e prijs. EUR 750,-: MikeJong-Un
2e prijs, EUR 500,-: Atomic Blonde
3e prijs, EUR 250,-: Ruudje

Van harte gefeliciteerd!

We hebben ook nog een troostprijs voor de deelnemer die op de laatste plek is geΓ«indigd. Strandpaviljoen Kaap Flevo in Zeewolde heeft een kadobon van EUR 40,- beschikbaar gesteld. Deze is gewonnen door Tomtom en van Herenbos ontvang je ook nog een voetbal koeltas.

Wij nemen vandaag nog contact op met alle prijswinnaars.

Wij danken alle deelnemers aan de pool jullie deelname en hopelijk doen jullie weer mee met het EK in 2020!

· 0 Comments

Reply

Koppa#38013 World Cup 2018 Koppa#38013

Hallo Herenbos,

Ik zie dat ik 2e ben geworden bij de Herenbos pool.
Hoe gaat het nu verder in zijn werken met prijzen enzo?

Mvg. Bart-Jan

Reply

Nog 20 minuten te gaan en dan is de aftrap van de finale: Frankrijk-KroatiΓ«. Gaat KroatiΓ« ons allemaal verrassen en dit WK winnen of zal het ervaren Frankrijk onze pooldeelnemers nog aan wat punten helpen?
Morgenochtend maken we de poolwinnaars bekend! Voor nu: veel kijkplezier!

Reply

De winnaars van bonusvraag 4 zijn bekend!
Aangezien er weer meerdere deelnemers waren met het goede antwoord hebben wij de AZ kaartjes verloot. De winnaar van de AZ kaartjes is: FC Molenaar!

Gefeliciteerd met het winnen van je prijs!

Ook FC Karsten united, FC Nieuwenhof1 en HUP HOLLAND gefeliciteerd met het winnen van een prijs! Jullie krijgen een voetbal koeltas.

Reply

Bonusvraag 4 gaat over de halve finale en is niet aan een bepaalde wedstrijd gekoppeld.

Reply

Koppa#38222 World Cup 2018 Koppa#38222

Over welke wedstrijd gaat bonusvraag 4?

Reply

Bedankt voor de vele inzendingen voor bonusvraag 3. Het juiste antwoord was: 18 doelpunten en zes deelnemers hadden dit precies goed.

Na loting is de winnaar van de kaartjes van ADO Den Haag: Maxima.

De overige goede inzenders waren:
Jomamajo, Lianking, Team Jansepans, Snoet en Robert Nieuwenhof.
Jullie ontvangen een Herenbos t-shirt.

Wij nemen vandaag met jullie contact op over de prijs.

Reply

@hollandiacharel: we zullen dit morgen voor je nakijken en je een mail sturen hierover.

Reply

@Carla en Dekster, helaas hebben we jullie bericht te laat gezien en was de inzendtermijn al verstreken. Hopelijk hebben jullie evengoed meegedaan.

Reply

Koppa#37985 World Cup 2018 Koppa#37985

hallo ik krijg helemaal geen nieuwsbrief wel aangemeld

Reply

Koppa#38229 World Cup 2018 Koppa#38229

Ja die vraag zou ik ook graag willen weten.......

Reply

Koppa#38182 World Cup 2018 Koppa#38182

Hallo,
Even een vraag over de derde bonusvraag. Moet je de penalties ook meerekenen na een eventuele verlenging?

Reply

De winnaar van bonusvraag 2 is bekend!

Aangezien er meerdere goeie inzendingen zijn hebben we het buitenpakket verloot.
De winnaar van het Donkergroen buitenpakket is: Ruudje. Gefeliciteerd met je prijs!

De andere zes winnaars krijgen een Herenbos T-shirt.
Gefeliciteerd Marsha51, JWR, Wouter Ursem, RayV, Alvarez en Atenije!

Reply

De afgelopen vier dagen hebben we met spanning gekeken naar de achtste finales en welke landen zich een weg baan baande naar de kwartfinales. Gisteravond was de laatste achtste finale tussen Engeland en Colombia.

Er zijn een aantal hele spannende wedstrijden voorbij gekomen waaronder.

Uruguay, Frankrijk, BelgiΓ«, BraziliΓ«, Zweden, Engeland, Rusland en KroatiΓ« hebben een plek veroverd in de kwart finales.

BelgiΓ« vs Japan

Alle doelpunten vielen na de rust in een gekke tweede helft. In de 48ste minuut schiet Haraguchi de 1-0 voor Japan. Vier minuten later maakt Inui de 2-0.
Vanaf dat moment werd het spannend voor de Belgen. Het was alles of niets.
In de 69ste minuut scoort Jan Vertonghen de 2-1 voor BelgiΓ« met een kopbal. Vijf minuten later scoort Fellaini de gelijkmaker; 2-2. Nadat Japan een vrije trap op de vuisten van Courtis schoot, vocht BelgiΓ« zich al naar de 3-2. Nacer Chadli scoorde het winnende doelpunt voor BelgiΓ« in de laatste minuut van de blessuretijd. Direct daarna floot de scheidsrechter af, waardoor de Belgen het vrijdag op mogen nemen tegen Brazilie, dat eerder op de dag Mexico versloeg.

Reply

@Ellen: dat is vreemd. We gaan dit zsm voor je uitzoeken en komen er op terug.

Reply

@Robnaldo, de punten die er al zijn toegekend zijn voor landen die je goed hebt voorsΓ—
peld in de achtste finale en als je ze ook nog op de goede plek hebt, heb je er nog meer punten voor gekregen. Zie het reglement.